Koulutukset ja tapahtumat

Lauttasaaren Koirakerho järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä virallisia että epävirallisia kokeita. Parhaiten pysyt ajan tasalla tapahtumista ja koulutuksiin ilmoittautumisista seuraamalla Facebook-sivuamme

Epävirallinen rally-tokokoe vappuna 1.5. kello 12.00

Järjestämme epävirallisen rally-tokokilpailun 1.5. Pajalahden kentällä kello 12 alkaen.
Sopivasti vapputeemalla höystettynä kilpaillaan ALO- ja AVO-luokissa. Tuomarina toimii LKK:n oma RT-kouluttaja Katja Kuusela.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa niin saat parhaiten tiedon kilpailun tarkemmista tiedoista!

Ilmoittautuminen on avattu!

Kevään 2019 koulutukset

Kevään koulutukset alkavat keskiviikkona 24.4. Pajalahden kentällä. Ilmoittautuminen kevään koulutuksiin on päättynyt. Kaikille ilmoittautuneille pyritään vastaamaan viimeistään perjantaihin 12.4.2019 mennessä. Mikäli et saa tähän mennessä kuittausta tai sinulla on muuta tiedusteltavaa, ole yhteydessä: lauttasaarenkoirakerho@gmail.com

Kerhomme kurssitarjonta:

Pikkupennut (alle 5 kk)

Pentua on tärkeä alkaa sosialistamaan ja tutustuttamaan uusiin asioihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pikkupentukurssilla käsitellään perustottelevaisuuteen ja normaaliin arkielämään liittyviä asioita sekä koira-omistajasuhteen kehittämistä.

25 € (5 kurssikertaa)

Pentu-/alkeiskurssi

Opetellaan arkitottelevaisuutta ja koirankoulutuksen perusasioita. Tarkoitettu nuorille koirille ja/tai aloitteleville koiranomistajille. Pennut ovat tervetulleita heti kun rokotukset ovat kunnossa ja ikää on vähintään 5 kk. Tavoitteena on että koira tottuu kuuntelemaan ohjaajaansa myös häiriötilanteessa ja oppii mm. kulkemaan hihnassa vetämättä, tulemaan luokse ja istumaan käskystä ja odottamaan paikallaan hetken aikaa.

TOKO alkeet

Harjoitellaan tottelevaisuuskokeiden alokasluokan liikkeiden alkeita, sekä yleistä kontaktia. Vaatimuksena pentukurssi tai vastaavat perustaidot.

Jatko 1

Harjoitellaan ja syvennetään tottelevaisuuskokeiden alokasluokan liikkeitä. Vaatimuksena TOKO alkeet tai vastaavat taidot.

TOKO kisaavien kurssi

Tottelevaisuuskokeissa kilpaileville tai tällä kaudella kisaamisen aloittaville koirakoille sekä ohjaajille, joilla on aiempaa kisakokemusta.

25 € (5 kurssikertaa)

Rally-toko alkeet

Jokaisella koulutuskerralla suoritetaan erilainen alempien luokkien rata. Lisäksi koulutuksissa voidaan harjoitella kylttien suorittamisen tekniikkaa erillisenä pisteenä. Koulutuskerta aloitetaan rakentamalla rata yhdessä ja tutustumalla rataan samalla tavoin kuin kokeessa. Tämän jälkeen kukin koirakko suorittaa radan ja saa palautteen suorituksesta. Kurssilla keskitytään erityisesti alokasluokan radalla tarvittaviin taitoihin, mutta käydään läpi soveltuvin osin myös avoimen luokan kylttejä sekä ylemmissä luokissa huomioitavia asioita. Rally-tokoon ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet koirakot, joilla on perustottelevaisuus hallussa (vastaavat taidotkuin Jatko 1 -ryhmään, erityisesti seuraaminen), iloinen mieli ja kokeilunhalu.

25 € (4 kurssikertaa)